Inglismaa tippklubi on ilma jäämas nii treenerist kui ka tähtmängijatest

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evertoni peatreener David Moyes.
Evertoni peatreener David Moyes. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel kaotas Everton eile võõrsil 0:1 Sunderlandile ning see tähendab, et lootused pääseda hooaja lõpuks nelja parema sekka (ehk tagada koht Meistrite liigasse) muutusid tunduvalt kehvemaks.

Everton on viimastel aastatel näidanud stabiilseid esitusi, kuid Meistrite liigasse pole neil asja olnud. Samas võib see tähendada, et meeskond võib suvel ilma jääda mitmest oma tipptegijast ja huvi Evertoni mängijate ja treeneri David Moyesi vastu on suur, kirjutab Sportsmail.

Evertoni poolkaitsjat Marouane Fellainit on juba pikalt seostatud Londoni Chelseaga ning Belgia koondislase lepingus on punkt, mis lubab tal 28 miljoni euro eest lahkuda. Lisaks tunnevad Fellaini vastu suurt huvi Venemaa suurklubid St. Peterburi Zenit ja Mahhatškala Anži.

Evertoni juhendaja Moyes on aastate jooksul teinud klubis head tööd ja seda on märgatud mujalgi ja teda on seostatud nii Manchester City, Londoni Chelsea kui ka Saksamaa tippklubidega.

Lisaks võib klubist lahkuda ka Inglismaa koondise äärekaitsja Leighton Baines, kelle vastu on samuti nimekamad klubid huvi üles näidanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles