O’Sullivan alustas MMi kindla võiduga, teine ring võib tuua mulluse finaali korduse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan.
Ronnie O'Sullivan. Foto: SCANPIX

Sheffieldis Crucible’i teatris toimuval snuukri MMil alistas tiitlikaitsja Ronnie O’Sullivan 10:4 Marcus Campbelli.

O’Sullivan teatas pärast aastatagust võidukat finaali, et teeb mõneks ajaks tippspordiga lõpparve, kuid naasis siiski sügisel tagasi sporti. See comeback kestis aga kõigest ühe mängu. Seejärel pidid snuukrifännid ootama veebruarini, kui O’Sullivan teatas, et tuleb lõplikult spordi juurde tagasi ja püüab Sheffieldis ka tiitlit kaitsta.

Avamängus ei tekkinud O’Sullivanil Marcus Campbelli (maailma 27. nr) vastu erilisi probleeme. Mehe mängu juures oli küll näha mõningast ebakindlust, kuid vaatamata sellele oli neljakordse maailmameistri esitus piisavalt veenev, et võita. Kusjuures aasta jooksul kõigest ühe matši pidanud O’Sullivan (28.) sai MMiks esimese asetuse.

Loosi tahtel võib O’Sullivan teises ringis kokku minna oma eelmise aasta finaalivastase Ali Carteriga (15.), kui viimane peaks jagu saama Ben Woollastonist (35.).

Avapäeval sai võidu kirja veel Ricky Walden, kes alistas 10:1 Michael Holti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles