Kolmekordne maailmameister: Red Bull peaks hankima Räikköneni, kuna ta on parim

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen Foto: SCANPIX

Kolmekordne vormel-1 sarja maailmameister Niki Lauda rääkis ajalehele Bild, et Red Bulli tiim peaks tõsiselt kaaluma Kimi Räikköneni palkamist.

«Ta on suurepärane ja rahulik mees, kes on täpsemalt samal tasemel nagu (Sebastian) Vettel, (Fernando) Alonso ja (Lewis) Hamilton,» sõnas Lauda. «Kimi on kindlasti tiitlipretendent. Kui mina oleksin Red Bullis ja tahaksin koosseisus teha mõningaid muudatusi, siis ma pöörduksin Kimi poole. Ta on kindlalt parim piloot, kes on turul saadaval.»

Räikkönen ei ole järgmiseks hooajaks veel ühegi tiimiga lepingut sõlminud ning teda on hakatud juba seostama Red Bulliga, kuna väidetavalt lahkub kogenud Mark Webber tänavuse hooaja järel vormel-1 sarjast.

«Mul ei ole järgmiseks hooajaks kellelagi lepingut ja see on tõsi. Ma ei soovi seda teemat rohkem arutada. Tahan sel hooajal hästi esineda ja seejärel saavad asjad iseenesest selgeks,» sõnas tänavu Lotuse rooli keerav Räikkönen vormel-1 sarja ametlikule kodulehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles