Tottenham teenis ManCity üle ülivajaliku võidu, ManU võib homme tiitli kindlustada

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale (paremal) saadab palli Joe Harti valvatavasse väravasse.
Gareth Bale (paremal) saadab palli Joe Harti valvatavasse väravasse. Foto: SCANPIX

Tottenham teenis Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel ülivajaliku võidu, kui koduväljakul alistati 3:1 turniiritabelis teisel kohal olev Manchester City.

City asus koduväljakul 5. minutil kohtumist juhtima, kui värava sai kirja Samir Nasri. 75. minutil suutis Clint Dempsey seisu viigistada ja 79. minutil viis Jermain Defoe Tottenhami juhtima. Lõppskoori vormistas 82. minutil Gareth Bale.

Tottenhamil on nüüd turniiritabelis kirjas 61 punkti ja sellega jagatakse Londoni Chelseaga 4. ja 5. kohta. Siiski on Chelseal üks kohtumine vähem peetud. Kolmandal kohal on Londoni Arsenal 63 silmaga ja neil on Tottenhamist üks matš rohkem peetud.

Tottenhami jaoks oli tegemist ülimalt vajaliku võiduga, kuna kaotuse korral oleks neil olnud juba raske püüda pääsu nelja parema sekka (Neli paremat pääsevad tulevaks hooajaks Meistrite liigasse).

City kaotus tähendab seda, et Manchetser United võib homme kindlustada endale Inglismaa meistritiitli. Kui ManU alistab koduväljakul Aston Villa, siis pole võimalik City’l neid enam püüda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles