Messi kaasati Meistrite liiga kohtumiseks koosseisu, kuid arstide luba veel puudub

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi (esiplaanil) on viimasel ajal osalenud tiimi treeningutel, kuid arstide käest ei ole ta veel mängimiseks luba saanud.
Lionel Messi (esiplaanil) on viimasel ajal osalenud tiimi treeningutel, kuid arstide käest ei ole ta veel mängimiseks luba saanud. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpallimeeskond teatas koosseisu, kes sõidab teisipäevasele Meistrite liiga poolfinaali avakohtumisele Müncheni Bayerniga.

Barcelona koosseisu kaasati ka Lionel Messi, keda on viimasel ajal seganud reielihase vigastus. Messi tegi meeskonnaga koos treeningu kaasa nii eile kui ka täna, kuid seni ei ole klubi arstid talle veel mängimiseks luba andnud. Vaatamata arstide loa puudumisele kaasas Tito Vilanova ikkagi Messi koosseisu, kirjutab Eurosport.

Kindlasti jäävad traumade tõttu kohtumisest eemale Javier Mascherano ja Carles Puyol. Mängukeelu all on kaitsja Adriano.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles