McLareni vormel-1 meeskonnas puhkes suur tüli

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenson Button
Jenson Button Foto: SCANPIX

McLareni vormel-1 meeskonna piloot Jenson Button oli Bahreini vormel-1 GP ajal ning selle järel silmnähtavalt vihane tiimikaaslase Sergio Perezi peale.

Buttoni arvates oli noorem kolleeg omavahelistes võitlustes liiga agressiivne ja McLareni vormelid põrkasid omavahel rohkem kui korra kokku, kirjutab autosport.com.

Button andis sõidu ajal tiimile raadio teel teada, et nad peaksid Perez’it rahustama, kuid heitlus kahe mehe vahel jätkus. «Olin raadios väga häälekas ja emotsioonid olid kõrgel. Samas ütleksin ka praegu seda,» teatas Button.

«Võistlus oli suurepärane, kuid ainult Checo (Perez) ei olnud suurepärane,» lisas Button. «Ta oli minu hinnangul liiga agressiivne. Keegi ei eelda, et 300 km/h juures kihutab tiimikaaslane sinu kõrvale ja sõidab külje pealt sisse. Olin veidike üllatunud ja ma ei olnud ainuke. Sellist asja tehakse kardisõidus, kuid suuremaks saades enam nii ei tehta.»

«Ma arvan, et olin sama agressiivne kui tema. Võib olla oli seda liiga palju ja võisime endale mõlemad liiga teha,» vastas Perez.

Perez lõpetas võistluse kuuendana ja Button sai kirja kümnenda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles