Bayern-Barcelona avakohtumist vilistab eestlaste «lemmikkohtunik»

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktor Kassai näitab Andrei Stepanovile punast kaarti.
Viktor Kassai näitab Andrei Stepanovile punast kaarti. Foto: Liis Treimann

Teisipäeval toimuvat jalgpalli Meistrite liiga poolfinaali avakohtumist Münchenis kohaliku Bayerni ja FC Barcelona vahel vilistab Eesti jalgpallifännide seas kurikuulus Viktor Kassai.

Ungari kuulsaimat kohtunikku toetavad abikohtunikena kaasmaalased Gabor Eros, Gyorgy Ring, Robert Kispal ja Tamas Bognar.

Sama viisik on Barcelonale seni õnne toonud. 2011. aastal mõistsid nad õigust Meistrite liiga finaalis, kus Barcelona alistas Manchester Unitedi 3:1. Lisaks olid mehed vile juures tänavu märtsis, kui Barcelona alistas kaheksandikfinaali korduskohtumises AC Milani 4:0.

Eesti jalgpallifännide vaen Kassai vastu on tingitud 2011. aasta novembrist, kui Kassai andis Euroopa meistrivõistluste play-off'is Iirimaa vastu esmalt Andrei Stepanovile mõne jaoks ebaõiglaselt punase kaardi ning paistis pärastki silma iirlasi soosivate otsustega.

Pärast Eesti-Iirimaa kohtumist lõid Eesti jalgpallifännid Facebook'i Kassai-vastase kommuuni, mis on nüüdseks kogunud üle 31 000 liikme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles