Perez McLarenis lahvatanud tülist: võib-olla olin liiga agressiivne, aga tiim ei öelnud midagi

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Perez
Sergio Perez Foto: SCANPIX

McLareni vormel-1 meeskonna piloot Jenson Button oli Bahreini vormel-1 GP ajal ning selle järel vihane tiimikaaslase Sergio Perezi peale, kes inglase sõnul rajal liiga agressiivselt käitus.

«Võistlus oli suurepärane, kuid ainult Checo (Perez) ei olnud suurepärane. Ta oli minu hinnangul liiga agressiivne. Keegi ei eelda, et 300 km/h juures kihutab tiimikaaslane sinu kõrvale ja sõidab külje pealt sisse,» kommenteeris Button pärast võitlust.

Perez hindas võistluse aga suurepäraseks ning ei teinud kahe mehe rivaalitsemisest numbrit.

«Arvan, et võisin täna rajal ehk liiga agressiivne olla. See, et meie vormelite rattad kokku puutusid oli võib-olla liiga riskantne, kuid tiim ei öelnud meile kordagi raadios, et lõpetage võitlus. Tiim korraldusi ei andnud,» sõnas kuuendana lõpetanud Perez, kelle sõnul käitus ka Button temaga pärast võistlust kenasti. «Ta oli rahulik ja sõbralik, mis on ju väga tore, kuid see ei üllata mind, sest ta ongi tore mees ja suurepärane piloot.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles