Reimo Tamm valiti samasse viisikusse Gasoli, Krstici ja Tomiciga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reimo Tamm (paremal).
Reimo Tamm (paremal). Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere Tarva tagamees Reimo Tamm on sattunud väärikasse seltskonda - korvpalliportaal sportando.com valis Tamme oma eelmise nädala teise sümboolsesse viisikusse.

Tamme ja Bayreuthi meeskonna tagamehe Kevin Hamiltoni kõrval moodustavad teise viisiku tõelise raskekahurväe esindajad - nii tegutseb tsentri kohal Caja Laborali 19 punktiga kostitanud ja Moskva CSKA Euroliiga Final Fourile aidanud Nenad Krstic. Neljanda mehena on koosseisus Barcelona tugitala Ante Tomic, kes viskas Euroliiga neljandas veerandfinaalmängus Panathinaikosele 16 punkti. Viisikule paneb aga punkti Los Angeles Lakersi staar Pau Gasol, kelle meeskond jõudis NBAs kohamängudele.

Nädala esimesse viisikusse nimetas sportando Neptunase mängujuhi Rashaun Broaduse, kes viskas Leedu liiga veerandfinaalides Pieno žvaigždesi vastu kahe mänguga kokku 34 punkti, andis kümme korvisöötu ja tegi seitse vaheltlõiget.

Koosseisus on ka Anadolu Efesile viimase sekundi korviga Euroliigas viienda veerandfinaalmängu kindlustanud Jamon Lucas, samuti Bratislava Interi ääremängija Alando Tucker ja Oldenburgi Basketsi suur äär Adam Chubb. Tsentri kohal on aga Efesi liider Semih Erden.

Tamme puhul märgitakse ära kaks koduliiga veerandfinaalmängu Pärnu vastu, kus Tarva tagamees kogus 36 punkti, võttis 16 lauapalli ning jagas üheksa söötu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles