Eesti jalgpallikoondislane vigastas pead ja viidi kanderaamiga platsilt

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Morozov (paremal).
Igor Morozov (paremal). Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Igor Morozov lahkus esmaspäeval järjekordses Varssavi Polonia kaotusmängus Chorzowi Ruchi vastu kanderaamil.

Algkoosseisus alustanud Morozov põrkas Polonia kodulehe teatel 67. minutil vastaste Želko Dokiciga peadpidi kokku ning ei suutnud mängu jätkata. Dokic sai vähem viga ning mängis kohtumise lõpuni.

Morozovi olukorra tõsidus pole hetkel teada, kuid Postimees.ee hoiab lugejaid asjaga kursis.

Sellest momendist alates kurva pöörde võtnud mäng muutus veelgi nukramaks 77. minutil, kui Polonia omaväravast taha jäi. Neli minutit hiljem suudeti küll seis viigistada, kuid Ruch lõi minut enne lõppu oma teise värava, mis külalistele järjekordse kaotuse tõi.

Sügishooaja järel esikolmikusse kuulunud Polonia on tänavusel aastal viie kaotuse kõrvale vaid ühe võidu ja kaks viiki teeninud. See on langetanud nad liigatabelis 33 punktiga kuuendale kohale. Kolmandast reast jäädakse küll vaid nelja silma kaugusele, ent teine koht on libisenud juba 15 punktiga neist ette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles