Kiirabiga haiglasse viidud Morozov: siiamaani pea valutab

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Morozov (sinises) kohtumises Poola vastu.
Igor Morozov (sinises) kohtumises Poola vastu. Foto: Raigo Pajula

Eesti jalgpallikoondislane Igor Morozov põrkas eileses Poola liiga kohtumises vastasmängijaga peadpidi kokku ning viidi seejärel platsilt kanderaamiga minema. Praeguseks on Eesti koondislane koju lubatud ja mängumehe sõnul õnneks midagi väga tõsist ei juhtunud.

«Sain oimukoha pihta löögi ja kohe oli silmade ees pimedus umbes kümme minutit. Praegu on juba palju parem kui eile,» sõnas Morozov Postimehele. «Mind viidi kiirabiautoga kiiresti haiglasse ja tehti mõned süstid ning seejärel läks enesetunne paremaks. Haiglas tehti mulle kompuutertomograafia ja öeldi, et midagi hullu ei ole. Mulle öeldi, et on kerge peapõrutus ning seejärel lubati koju.»

Morozovi sõnul mäletab ta juhtunust kõike ning kokkupõrget kirjeldas kui lihtsalt mänguolukorda, mis oli kokkuvõttes lihtsalt õnnetu juhus. «Tuli nurgalöök ja hüppasin õhku, kuid ei ulatunud siiski pallini. Siis hüppas ka üks vastasmängija, kes ei näinud mind ja nii me kokku põrkasime,» kirjeldas Morozov.

Kuna eile oli mäng, siis täna on meeskonnal vaba päev. «Praegu olen kodus ja puhkan. Homme lähen klubi baasi ja vestlen arstidega. Paar päeva tuleb arvatavasti puhata. Kuigi alguses oli juhtunu väga vastik ja siiamaani pea valutab, siis kõik on praegu õnneks hästi,» lisas keskkaitsja.

Morozovi koduklubi Varssavi Polonia jäi eile lõpuks võõrsil Chorzowi Ruchile 1:2 alla. Kui Morozov 70. minutil peatrauma tõttu väljakult lahkus, siis oli matši seis veel 0:0. Poola liigas hoiab Polonia praegu 33 silmaga seitsmendat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles