Real, City ja PSG valmistuvad jalgpalliajaloo suuruselt teiseks ostuks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edinson Cavani.
Edinson Cavani. Foto: SCANPIX

Tänavusel suvel tundub jalgpalliturul olevat üheks kõige kuumemaks nimeks Napoli uruguailasest ründaja Edinson Cavani.

26-aastase Cavani vastu on pikalt huvi tundnud Manchester City ning väidetavalt on mängijaga põhimõtteliselt ka kokkuleppele jõutud. Samas tundub, et kõik ei pruugi City jaoks nii roosiliselt minna, kuna mängija peale ihub hammast ka PSG ning mängu on sekkumas ka Madridi Real. Seejuures oleks Realiga liitumine just Cavani unistus, kirjutab Sportsmail.

Seejuures on kõik kolm meeskonda valmis maksma Cavani eest koguni 70 miljonit eurot. Vastav summa tuleb lauale laduda, kuna odavamalt ei ole nõus Napoli müüma ja vastavalt lepingule on just selline summa Cavani väljaostuklauslis kirjas.

«Oleme kirja pannud suure väljaostuklausli, kuna tahame tema jätkamist. Selline klausel on olemas ja kui mõni hullumeelne on valmis maksma 70 miljonit eurot, siis võime ta jutule võtta,» teatas Napoli president Aurelio De Laurentiis.

Kui mõni meeskond peaks Cavani eest maksma 70 miljonit eurot, siis see oleks jalgpalliajaloo suuruselt teine üleminek. Esikohta hoiab enda käes Cristiano Ronaldo, kelle eest laoti lauale 90 miljonit eurot.

Cavani on Serie A-s pidanud Napoli eest seni täpselt 100 kohtumist ja selle ajaga on ta löönud 72 väravat ja andnud 12 resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles