Barcelona abitreener: kaks Bayerni väravat olid reeglitevastased

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona abitreeneri Jordi Roura arvates poleks kohtunik pidanud Arjen Robbeni väravat lugema.
Barcelona abitreeneri Jordi Roura arvates poleks kohtunik pidanud Arjen Robbeni väravat lugema. Foto: SCANPIX

Eile õhtul jalgpalli Meistrite liiga poolfinaali avamängus 0:4 Müncheni Bayernile kaotanud Barcelona abitreeneri Jordi Roura sõnul poleks kohtunik tohtinud kahte väravat ära lugeda.

Roura hinnangul oli 49. minutil Bayerni 2:0 eduseisu viinud Mario Gomez suluseisus, rahul polnud ta ka kolmanda väravaga, mille Arjen Robben lõi 73. minutil, kuna Müller takistas üsna jõuliselt Jordi Albat, vahendab Reuters.

«Ma ei taha midagi kohtuniku kohta öelda, aga see on ilmselge, et kaks nende väravat olid reeglitevastased,» sõnas Roura. «Kõikides viimastes võõrsilmängudes, nii AC Milani kui Paris Saint-Germainiga on meie vastu tehtud kaheldavad otsuseid, aga ma ei taha seda vabanduseks tuua. Eilses mängus olid reeglitevastased väravad, samas tegid vastased suurepärase mängu. Bayern oli eile parem meeskond ja me ei suutnud nende survega toime tulla.»

Bayerni peatreener Jupp Heynckes ei osanud kahe kõnealuse värava kohta öelda, kas need olid reeglitevastased või mitte. «Vahetusmeestepingi juures olles on väga raske täpselt näha, mis toimus,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles