Messi: Bayern oli meist palju tugevam

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi (vasakul) heitlemas Franck Ribery'ga.
Lionel Messi (vasakul) heitlemas Franck Ribery'ga. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpallimeeskond kaotas eile Meistrite liiga poolfinaali avamängus võõrsil Müncheni Bayernile 0:4. Mängujärgselt tunnistas viimase nalja aasta maailma parim jalgpallur Lionel Messi, et vastased olid neist lihtsalt paremad.

«Nad olid meist paremad, nad olid meist palju tugevamad. Nad olid meist igas elemendis üle,» teatas Messi Reutersile. «Sellest seisust on keeruline välja tulla, Bayern on väga hea meeskond. Peame enda enesekindlust tõstma – kindlustama liigatiitli ja üritama korduskohtumisest paremat tulemust. Kui me korduskohtumises ei suuda asja enda kasuks pöörata, siis tuleb hakata mõtlema uuele hooajale.»

Mängu eel oli suureks küsimuseks Messi tervislik seisund, kuna teda on mõnda aega seganud reievigastus. Mängu eel sai ta siiski arstidelt loa mängimiseks, kuid väljakul oli ta enda paremate päevade hale vari. «Ma ei olnud pikka aega mänginud, kuid tundsin ennast hästi,» lisas Messi oma tervisliku seisundi kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles