Alar Varrak: meie vormikõver peaks nüüd hakkama ülespoole liikuma

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak (keskel) ja BC Kalev/Cramo meeskond.
Alar Varrak (keskel) ja BC Kalev/Cramo meeskond. Foto: Peeter Langovits

Korvpalli meistriliiga poolfinaali avamängus Rapla vastu oodatust raskema võidu saanud Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak nentis intervjuus TV6-le, et pelgaski pisut rasket algust.

«Tulime raskest laagrist, kus rõhuasetused olid natuke teised. Rapla oli väga tubli, meie mängurütm polnud aga parim. Nad lõid meid rünnakul rütmist välja, aga laagris sai õnneks lisaks musklile ka kõvasti kaitset tehtud, see päästis. Kolmepunktilises võidus ma väga suurt katastroofi ei näe, aga kui see järgmine kord jälle juhtub, on ohu märgid üleval. Meie vormikõver peaks hakkama nüüd üles liikuma, väike auk oli eeldatav,» nentis Varrak.

Samuti ei näinud ta probleemi selles, et Bamba Fall jäi vaid kuue punkti peale ja Frank Elegar kogus suurema osa punkte vabavisetest. «Vaadake meie viskeprotsenti ja 22 pallikaotust. Pikkades pole küsimus, me oleme võimelised paremini viskama. Kui vahepeal tekkinud närvilisust maha võtame, siis seal on varu, mitte üksikutes mängijates,» lausus Varrak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles