Snuukri MM: esimene ring läbi, mitmed favoriidid langenud

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neil Robertson (vasakul) pidi Snuukri MMil oma kii pakkima. Shaun Murphy (paremal) jõudis aga kindlalt teise ringi. Mõlemat meest peeti MMi eel favoriitide hulka.
Neil Robertson (vasakul) pidi Snuukri MMil oma kii pakkima. Shaun Murphy (paremal) jõudis aga kindlalt teise ringi. Mõlemat meest peeti MMi eel favoriitide hulka. Foto: SCANPIX

Inglismaal Sheffieldis toimuval Snuukri MMil sai eile lõpu esimene ring, mis pakkus nii mõnegi üllatuse.

Kui juba varem olid välja langenud neljakordne ilmameister John Higgins (Kaotas 6:10 Mark Davisele) ja kahekordne võitja Mark Williams (kaotas 6:10 Michael White'ile), siis eile langes välja ka esimene tõeline suurfavoriit - 2010. aasta maailmameister Neil Robertson pidi üllatuslikult tunnistama Robert Milkinsi paremust.

Kindla alguse tegi snuukrimaailma noor komeet Judd Trump, kes sai ilma probleemideta 10:5 jagu Dominic Dale’ist. Favoriitidest oli Mark Selby esimeses ringis 10:4 parem Matthew Seltist ja Shaun Murphy võitis 10:5 Michael Gloudi.

Teises ringis näeme juba tõelisi põnevuspaare – ühes neist lähevad vastamisi eelmise aasta finalistid Allister Carter ja Ronnie O’Sullivan. Judd Trump kohtub Marco Fu’ga ja Mark Selby läheb kokku Barry Hawkinsiga.

Snuukri MMi teine ring:

Ronnie O’Sullivan – Allister Carter

Stuart Bingham – Mark Davis

Shaun Murphy – Graeme Dott

Marco Fu – Judd Trump

Robert Milkins – Ricky Walden

Michael White – Dechawat Poomjaeng

Mark King – Ding Junhui

Barry Hawkins – Mark Selby

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles