Kullamäe: esimene poolaeg oli raske, aga 3. veerandajal liikusid mehed hästi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe meeskonda juhendamas.
Gert Kullamäe meeskonda juhendamas. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Täna Eesti korvpalli meistriliiga poolfinaalseeria avamängus Rakvere Tarva 94:77 alistanud Tartu Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul eksiti avapoolajal palju lihtsates asjades.

«Esimene poolaeg oli meile raske, eksisime palju ja lihtsates olukordades – ilmselt tulenes see taas väikesest mängupausist. Aga kolmandal veerandajal liikusid mehed hästi ja viimane neljandik kujunes mängu lõpuni veeretamiseks,» võttis Kullamäe mängu kokku.

«Pahupoolele jääb kindlasti see, et lasime Laksal visata 26 punkti, mida on ilmselgelt palju. Eksisime tema vastu kaitses lubamatult palju. ust. Hea on see, et võitsime lauavõitluse kindlalt ja tegime ka ainult üheksa pallikaotust. Kui suudame pallikaotusi sellisel tasemel hoida, siis oleme ikka oma 80 punkti täis visanud.»

Eraldi jagas peatreener kiitus Timo Eichfussile. «Hea meel, et kõik mängijad said väljakule ja eriti suured kiidusõnad Timo Eichfussile, kes mängis tegelikult kõrge palavikuga. Aga et ta tahtis kangesti meeskonda aidata, siis müts maha tema ees,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles