Margus Hunt hakkab teenima miljon dollarit aastas

Jaan Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt
Margus Hunt Foto: SCANPIX

Vastavalt reeglitele on draftis valitud mängijate palgad üsna täpselt neljaks aastaks paigas, küsimus on vaid komakohtades. Niisiis pilk Cincinnati Bengalsi kollanoka Margus Hundi rahakotti.

Lepingu allkirjastamise eest peaks Hunt saama umbes 1,2 miljonid dollarit. Samas sõltub palju agendist, sest just see summa üritatakse kaubelda võimalikult suureks. Allkirjastamise tasu ei maksta tavaliselt kätte kohe vaid nelja aasta jooksul.

Hundi palk nelja aasta jooksul on dollarites circa järgmine:

1.      aasta: 700 000

2.      aasta: 900 000

3.      aasta: 1 000 000

4.      aasta: 1 200 000

Tavaliselt on kollanoka lepingujärgne palk suuresti garanteeritud ehk mängija saab selle kätte ka siis, kui meeskonda ei pääse või platsile ei saa.

Pärast nelja hooaega saab Hunt niinimetatud vabaks agendiks, võib Bengalsist lahkuda ja sõlmida uue lepingu märksa suuremale summale. Head defensive endid teenivad aastas 6-14 miljonit dollarit.

Bengalsi DE Michael Johnson saab näiteks aastas 11,2 miljonit, selle positsiooni kõrgepalgalisim mängija Jarred Allen aga 14,3 miljonit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles