Belgia jalgpallistaar tahab liikuda Londoni Chelsea ridadest Dortmundi Borussiasse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin De Bruyne
Kevin De Bruyne Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi on pikka aega jahtinud Leverkuseni Bayeri mängumeest Andre Schürrle’t ning samas on Chelsea üritanud Bayerile pakkuda Belgia koondislast Kevin de Bruyne’t.

Samas ei pruugi tehingust aga asja saada, kuna de Bruyne soovib ühineda hoopis tänavu Meistrite liigas suuri tegusid tegeva Dortmundi Borussiaga, kirjutab Sportsmail.

Tänavuse hooaja on de Bruyne veetnud laenulepingu alusel Bremeni Werderis, kuid belglane ei soovi, et ta peaks taas liituma mõne uue tiimiga, kuhu ta tegelikult minna ei taha. Väidetavalt pakub Dortmund juba de Bryunele viie aasta pikkust kontrahti ja mehe eest ollakse valmis maksma umbes 15 miljonit eurot.

Samas ei pruugi Chelsea olla tehingust huvitatud, kuna nad soovivad Schürrle tuua Londonisse ja Bayeri spordidirektori Rudi Völleri sõnul ei ole nad nõus Schürrlet loovutama, kui nad just de Bruynet vastu ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles