Bengalsi treener: Margus Hunt on pärit Horvaatiast?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cincinnati Bengalsi tantsutüdrukud hakkavad uuest hooajast kaasa elama ka Margus Hundi tegemistele.
Cincinnati Bengalsi tantsutüdrukud hakkavad uuest hooajast kaasa elama ka Margus Hundi tegemistele. Foto: SCANPIX

Margus Hunt valiti Eesti aja järgi täna öösel ameerika jalgpalliliiga NFLi draftis ning seejärel kommenteerisid tehtud valikut ka Cincinnati Bengalsi meeskonna treenerid. Samas selgus pressikonverentsi käigus, et Bengalsi juhendajatel ei ole aimugi valitud mängumehe kodumaast.

Pressikonverentsil arutasid Bengalsi treener Jay Haynes ja tiimi kaitseliini juhendaja Mike Zimmer omavahel, et kuidas Hunt üldse ameerika jalgpalli juurde jõudis.

Haynes: Ta alustas SMU ülikoolis. Ta tuli siia ja ta oli nende kergejõustikutiimis.

Zimmer: Ta oli kettaheitja. Kas ma mäletan õigesti?

Zimmer: Nad lõpetasid kergejõustiku programmi ja ta pidi tagasi minema oma kodumaale – Horvaatiasse?

Haynes: Eestisse. Samas ei tea ma endiselt, et kus see riik asub.

Zimmer: Selle eest satun ma küll pahandustesse. Siiski räägiti talle ameerika jalgpallist ja ta muutus iga aastaga paremaks ning lisaks on ta uskumatu atleet. Ta oli isegi liitunud armeega.

Lisaks märgiti, et kui Hunt on juba vanuse mõttes kogenud sportlane, siis ameerika jalgpalli mõistes on ta alles nagu 12. Veel lisati, et tõenäoliselt ei saa eestlasest koheselt tiimi põhikoosseisu liiget.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles