38-aastane miljonäri naine võrgutas kavala nipiga FC Barcelona jalgpallitähe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniella Semaan
Daniella Semaan Foto: Facebook

FC Barcelona jalgpallimeeskonna 25-aastane tähtmängija Cesc Fabregas sai hiljuti isaks, kui tema 38-aastane elukaaslane Daniella Semaan sünnitas paari esimese lapse.

Barcelonas on liikvel mitut sorti kuulujutud sellest, kuidas Semaan ja Fabregas omal ajal Londonis tuttavaks said. Esimese versiooni kohaselt läks Semaan ühes Jaapani restoranis Fabregase juurde ja küsis enda poja tarbeks jalgpallitähelt autogrammi ja edasine on juba ajalugu, kirjutab Daily Mail.

Teise versiooni kohaselt (Barcelona jalgpallitähtede elukaaslaste seas levinum variant) sammus Semaan ühes restoranis uhkelt Fabregase juurde ja ulatas jalgpallitähele tüki paberit, kus oli kirjas tema telefoninumber. Fabregas haaras kohe võimalusest kinni ja helistas Semaanile juba enne seda, kui kaunitar oli jõudnud restoranist lahkuda.

Samas ei ole kõik siiski nii sujuvalt kulgenud, kuna Semaan oli Fabregase võrgutamise ajal abielus Londonis resideeruva miljonärist ehitusärimehe Elie Taktoukiga ning neil on ka kaks ühist last. Praegu käibki kohtus omavaheline asjade klaarimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles