ManCity plaanib suurelt kulutada ja jahib kõiki maailma ihaldatumaid ründajaid

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowski.
Robert Lewandowski. Foto: SCANPIX

Eelmisel aastal Inglismaa jalgpallimeistriks kroonitud Manchester City pidi tänavu tiitlist suu puhtaks pühkima ja taaskord ebaõnnestus nende hooaeg Meistrite liigas. Nüüd soovib City teha sellest omad järeldused ning loomulikult tahetakse suvel nüüd rahapakiga mitmed mängijad uimaseks lüüa ja niimoodi Manchesteri tuua.

Eelmisel suvel soovis City enda ridadesse hankida Robin van Persie, Eden Hazardi, Javi Martinezi, Daniele De Rossi ja Daniel Aggeri, kuid nimetatud meestest ei soovinud ükski City’ga liituda. Selle asemel tuli Manchesteri klubil leppida Jack Rodwelli, Scott Sinclairi, Matija Nastasici, Javi Garcia ja Maiconiga. Nimetatud viisikust on põhitegijate sekka tõusnud vaid nooruke Nastasic.

Tänavusel suvel soovib City peatreener Roberto Mancini tegutseda tunduvalt kiiremini ja otsustavamalt ning ka sihid on võetud väga kõrged. Nii on City silma peale pannud sisuliselt kõigile tippründajatele, kelle võimalik klubivahetus on viimasel ajal teemaks olnud.

Seega kuuluvad Manchester Evening Newsi teatel City sihtmärkide sekka nii Edinson Cavani Napolist, Radamel Falcao Madridi Atleticost ja Robert Lewandowski Dortmundi Borussiast. Lisaks soovitakse enda ridadesse hankida Arjen Robben, kelle jaoks uuel hooajal tõenäoliselt Müncheni Bayernis enam kohta ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles