Wenger: Inglismaa kõrgliiga parim mängija on Michael Carrick

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Carrick Manchester Unitedi 20ndat tiitlivõitu tähistamas
Michael Carrick Manchester Unitedi 20ndat tiitlivõitu tähistamas Foto: SCANPIX

Homme lähevad Inglismaa jalgpalli kõrgliigas vastamisi igipõlised rivaalid Manchester United ja Arsenal. Mõnevõrra üllatava avaldusega esines mängu eel Arsenali peatreener Arsene Wenger, kes nimetas selle aasta liiga parimaks mängijaks Michael Carricku.

Carrick liitus Unitediga 2006. aastal ja on sellest ajast saati juhatanud vägesid suurklubi keskväljal. Ta on Unitedi särki kandnud 307 korda ja löönud 20 väravat. Carrick on alati silma paistnud suurepärase platsinägemise ja sööduoskusega ja seda tõstis esile ka Wenger.

«Mina annaksin aasta parima mängija auhinna Carrickule. Ta võiks mängida ka Barcelonas – ta sobiks sinna suurepäraselt,» rääkis Wenger The Sunile. «Tal on hea platsinägemine ja tegemist on intelligentse mängijaga. See auhind oleks talle tasu karjääri jooksul saavutatu eest.»

Suurfavoriit sellele auhinnale on ka teine Unitedi mängija Robin Van Persie, kes sai sama tunnustuse ka eelmisel hooajal Arsenali eest mängides. Van Persie endine boss temale seda tiitlit ei annaks. «Robin ei löönud vahepeal üldse väravaid. Hääletamine toimus just sellel ajal ja see võib talle kätte maksta. Ta sai selle auhinna juba eelmisel aastal. Seekord peaks võitma keegi teine. Carrick on väga hea söötja,» jätkas Wenger.

Arsenali loots tõi teiste favoriitidena välja ka skandaalse Luis Suarezi ja väga hea hooaja teinud Gareth Bale’i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles