Hundi uus peatreener: meie juures saab ta veel rohkem oma atleetlikkust näidata

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marvin Lewis - Cincinnati Bengalsi peatreener
Marvin Lewis - Cincinnati Bengalsi peatreener Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalli profiliigasse valitud Margus Hundi uus peatreener Marvin Lewis rääkis, et eestlane saab uues klubis veidi teistmoodi rolli, mis toob veelgi enam esile tema atleetlikkust.

«Ta kasvas ja muutus eelmise hooaja käigus tunduvalt paremaks mängijaks. Ta mängis SMUs veidi teistsugust mängu, kui me nüüd tal teha palume. Ma arvan, et ta saab meie juures veel parema võimaluse oma atleetlikkust näidata, kuid ta peab veel mängu õppima ja kasvama,» vihjas Lewis Hundi teistsugusele rollile.

Lisaks võib Lewise jutust välja lugeda, et esimesel hooajal Hunt põhimeheks ei tõuse, kuid pikemas perspektiivis loodetakse eestlasest tõeline staar kasvatada. «Ta on tohutu, tohutu atleet,» lisas ta.

Hunt hakkab uuest hooajast mängima Cincinnati Bengalsi ridades. Cincinnati valis ta drafti teise ringi 21. ehk kokku 53. valikuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles