Hunt alustas pressikonverentsi Cincinnatis eesti keeles

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: Cincinnati Bengals

Ameerika jalgpalli profiliigasse NFLi pääsenud Margus Hunt osales oma uue koduklubi Cincinnati Bengalsi juures esimesel pressikonverentsil, kus muuhulgas õpetas ka pisut eesti keelt.

Alustuseks palus üks ajakirjanik Hundil öelda, kuidas kõlab eesti keeles «tere hommikust», mida Hunt ka tegi. Vastuseks kõlas saalist ja ka Hundi tulevaste meeskonnakaaslaste seas lõbus naer.

Pikemalt räägiti aga Hundi jõudmisest uue ala juurde. «Kui oled just tulnud juunioride maailmameistriks ja tuled riigist, kus elab vaid 1,3 miljonit inimest, siis oled suure pinge all, sest oodatakse ka olümpial võitmist,» rääkis Hunt oma minevikust kergejõustiklasena. «See oli minu jaoks suur probleem, olümpia oli kahe aasta pärast ja pidin Eesti minema saama.»

«Mõned kutsusid mind kodumaal seetõttu ka reeturiks. Kergejõustik on eestlastele tähtis spordiala. Ent see oli mulle vajalik otsus ja nüüd nad viimaks mõistavad,» sõnas Hunt.

Lisaks räägiti eestlase klaverimängu oskusest ja üks ajakirjanik uuris, kas Hunt on karu liha söönud, sest tema teada süüakse Eestis karusid. «Tahaksin teada, kust selline fakt võetud on,» vastas Hunt läbi naeru. Veel rääkis Hunt kergejõustiku ja Ameerika jalgpalli sarnasusest, Eesti sportlikest saavutustest ja paljust muust.

Vaata pressikonverentsi täispikkuses SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles