Ojamaa lõi Celticu vastu värava ja Motherwell pääses eurosarja

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa Motherwelli särgis.
Henrik Ojamaa Motherwelli särgis. Foto: SCANPIX

Šotimaa jalgpallimeistrivõistlustel alistas Eesti koondislase Henrik Ojamaa koduklubi Motherwell koduväljakul 3:1 juba meistritiitli kindlustanud Glasgow Celticu. Motherwelli avavärava lõi seejuures just Ojamaa.

Celtic asus kohtumist 40. minutil Gary Hooperi tabamusest juhtima, kuid avapoolaja viimasel minutil suutis palli täpse löögiga ette nurka suunanud Ojamaa matši seisu viigistada. 50. minutil viis Michael Higdon omakorda Motherwelli ette ja 55. minutil sai Celticu väravavaht Fraser Forster kirja omavärava. Tavapäraselt algkoosseisu kuulunud Ojamaa vahetati 89. minutil puhkama.

Motherwell kindlustas tänase võiduga kolm vooru enne hooaja lõppu endale tulevaks aastaks koha Euroopa liigasse. Motherwell on tabelis 60 silmaga teine ja Celtic hoiab 72 punktiga esikohta. Kuna aga neljandal kohal olev St Johnstone jääb maha juba kümne punktiga, on Motherwell taganud vähemalt kolmanda koha, järgmises voorus piisab neile aga vaid punktist, et kindlustada ka teine koht. Nii teise kui ka kolmanda koha meeskond alustavad tuleval hooajal mänge Euroopa liiga teisest kvalifikatsiooniringist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles