Varrak tunnustas vastast: Rapla võitleb viimase veretilgani

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak (keskel) ja BC Kalev/Cramo meeskond.
Alar Varrak (keskel) ja BC Kalev/Cramo meeskond. Foto: Peeter Langovits

Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak lausus pärast poolfinaalseeria teises mängus Rapla üle saadud rasket 75:73 võitu vastaste kohta kiidusõnu.

«Väga pingeline mäng, Rapla on teist mängu järjest meie elu ülimalt keeruliseks teinud. Kui esimeses mängus ei olnud me harjunud nende survega, olime otse laagrist tulnud, siis täna oleksime juba pidanud seda teadma,» lausus Varrak TV6 eetris pärast kohtumist.

«Meie seis pole kõige parem, aga väga üle ma seda ka ei dramatiseeri. Usun, et läheme paremaks. Me pole viis-viis korvpalli sel nädalal palju teinud, rõhk oli muul ja see lööb mängurütmi sassi. Rapla võitleb viimase veretilgani iga palli pärast, meile tuleb mäng väga raskelt,» lisas Varrak.

Kalev/Cramo juhendaja saatis väikese torke teele ka kohtunike suunas, kes kostitasid tema meeskonda avapoolajal kahe järjestikuse tehnilise veaga. Kokku sai Kalev/Cramo mängu jooksul kolm tehnilist viga – ühe teenisid nii Bamba Fall kui ka Tyshawn Abbott, kolmas määrati meeskonna pingile. «Algus oli okei, aga teisel veerandajal… millegipärast lisaks publikule saalis ka mõned muud tegurid ei soosinud meid. Aga see selleks,» ütles Varrak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles