Cincinnati Bengals: Margus Hundist võiks teha filmi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: SCANPIX

Eelmisel nädalal toimus ameerika jalgpalliliiga NFLi draft ja eestlaste rõõmuks leidis endale hea klubi ka Margus Hunt. Loomulikult tähendas NFLi draftis valimine seda, et Hundi elulugu kirjutati ja jutustati USA meedias taas mitmeid kordi üle. Samamoodi on talitatud ka eestlase koduklubi Cincinnati Bengalsi kodulehel.

Drafti järel leiti, et Bengals tegi tänavu väga targad valikud ja klubi kodulehel leiti samuti, et meeskonnasisene konkurents tõuseb tänavuste valikute järel tunduvalt. Lisaks Hundile valis Bengals tänavu draftis Shawn Williamsi ja Giovani Bernardi ning Bengalsi kodulehel tehtud loos märgiti, et lisaks Hundile on ka Bernardi eluloos seiku, mis oleksid väärt talletamist filmilindile.

«Bernard on pidanud üle elama oma ema surma, tal on tulnud heidelda vaesuse ja raske põlvevigastusega. Hunt lahkus samal ajal oma kodumaalt ning vahetas seejuures ka ala. Samas on ta vaatamata sellele endiselt maailma tipptasemel,» kirjutati Bengalsi kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles