Mourinho: kiirem avavärav oleks meile võimaluse andnud

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali peatreener Jose Mourinho.
Madridi Reali peatreener Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Meistrite liiga poolfinaali kordusmängus Dortmundi Borussiast 2:0 jagu saanud, kuid üldskooriga 3:4 ikkagi välja langenud Madridi Reali peatreener Jose Mourinho kahetses pärast mängu, et tema hoolealused ei suutnud varem skoori avada.

«Minu mängijad andsid endast kõik. Kui oleksime varem esimese värava löönud, oleks meil võimalus olnud. Bernabeu oli fantastiline, fännid uskusid meisse lõpuni, kuid me ei pääsenud finaali,» lausus Mourinho uefa.com’ile.

«Kahju. Vahel kaotad – see on jalgpall,» nentis Reali kapten, teise värava löönud Sergio Ramos. «Oleksime pidanud mängima Dortmundis nii, nagu mängisime täna. Tunnen fännidele kaasa, sest on valus nii napilt soovitust ilma jääda. Aga esimesel poolajal kasutamata jäänud võimalused maksid meile kallilt kätte.»

«Võitlesime lõpuni, kuid esimesed 15 minutit olid võtmehetk,» lausus ka Reali eksmängija Emilio Butragueño. «Meil oli kolm suurepärast võimalust värav lüüa. Kui oleksime sellega hakkama saanud, oleks kõik muutunud. Kuid Borussia on suurepärane meeskond ja näitas kanget iseloomu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles