Klopp: lõpp läks pingeliseks, kuid väärisime finaalipääsu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dortmund kaotas 0:2 Madridi Realile, kuid pääses koondtulemusega 4:3 finaali.
Dortmund kaotas 0:2 Madridi Realile, kuid pääses koondtulemusega 4:3 finaali. Foto: SCANPIX

Madridi Realile jalgpalli Meistrite liiga poolfinaali teises mängus 0:2 kaotanud, kuid kokkuvõttes 4:3 eduga finaali jõudnud Dortmundi Borussia peatreener Jürgen Klopp lausus, et tema hoolealused võinuksid mängu saatuse varem kindlustada.

«Lõpp läks veidi liiga pingeliseks,» sõnas Klopp väljaandele Kicker. «Meil oli mitu väga head võimalust mäng ära lõpetada, sest meie värava puhul oleks kõik olnud tehtud. Üldjoontes mängisime aga piisavalt head jalgpalli, et võita kahe mängu kokkuvõttes 4:3. Seetõttu väärime ka finaalikohta.»

«Teadsime, et kui nad värava löövad, toetab neid terve staadionitäis rahvast,» lisas kaitsja Mats Hummels. «Tundsin, et kontrollima mängu, aga lõpuks oleks läinud peaaegu samamoodi nagu meie veerandfinaal Málaga vastu. Meistrite liiga finaali jõudmine on meie kõigi jaoks unistuse täitumine – eriti kui see toimub nii kuulsal staadionil nagu Wembley.»

«Real pani meid suure surve alla ja lõi kaks hilist väravat,» lausus juba veerandtunnise mängu järel Mario Götze vigastuse tõttu mängu sekkunud poolkaitsja Kevin Grosskreutz. «Kuid me oleme suurepärane klubi ja väärisime edasipääsu. Praegu pidutseme, finaalist jõuab ka homme mõelda!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles