Snuukri MM: O'Sullivan näitas võimu, Trump tuli raskest seisust välja

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan.
Ronnie O'Sullivan. Foto: SCANPIX

Inglismaal Sheffieldis jätkuval snuukri MMil tehti algust veerandfinaalidega, kus näitas klassi mullune võitja Ronnie O'Sullivan.

Eilse ainsa sessiooni järel juhib O'Sullivan kaasmaalase Stuart Binghami vastu koguni 7:1, olles lähedal ka sessiooni kuivale võitmisele. Viimase frame'i suutis Bingham siiski enda kasuks pöörata, kuid tema seis on sellegipoolest ülikeeruline. O'Sullivan kogus 733 punkti Binghami 199 vastu, lüües sessiooni jooksul parimates frame'ides 133-, 111-, 87-, 79- ja 78-punktised breigid. O'Sullivan võib 13 võiduni peetava kohtumise lõpetada juba kolmapäeva hommikuse sessiooniga, kus mängitakse taas kaheksa frame'i.

Palju põnevamalt on kulgenud sama tabelipoole teine veerandfinaal Judd Trumpi ja Shaun Murphy vahel, kus mängiti eile kaks sessiooni. Murphy haaras küll hommikul kindlalt ohjad, asudes juhtima 6:2 ja võites ka õhtusel sessioonil kolmest esimesest frame'ist kaks, kuid siis läks Trump hoogu ja võitis viis frame'i järjest, viigistades sessiooni lõpuks seisu 8:8'le. Trump jõudis õhtusel sessioonil kaks korda saja punktini, lüües 108- ja 118-punktilised breigid.

Teisel tabelipoolel on veerandfinaali hästi alustanud Ricky Walden, kes juhib oma esimesel MMil osaleva 21-aastase Michael White'i vastu 6:2. Kaheksa parema hulka jõudnud meestest noorim White suutis seejuures kaheksas frame'is lüüa parima breigina vaid napid 40 punkti. Neljandas veerandfinaalis on Barry Hawkins hiinlase Ding Junhui vastu kahe sessiooni järel ees 9:7, olles aga juhtinud ka 7:3 ja 8:4.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles