Denver võitis NBAs ellujäämismängu, Pauli superpartii ei päästnud Clippersit

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Iguodala (paremal) aitas Denver Nuggetsil play-off-seerias edasipääsulootusi säilitada.
Andre Iguodala (paremal) aitas Denver Nuggetsil play-off-seerias edasipääsulootusi säilitada. Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA play-off'ide avaringis säilitas edasipääsulootuse Denver Nuggets, kes võitis kodusaalis 107:100 Golden State Warriorsi ja vähendas nelja võiduni peetavas seerias kaotusseisu 2:3 peale.

Võitjate parimaks kerkis Andre Iguodala, kellel jäi 25 punkti, 12 lauapalli ja 7 korvisöödu juures napilt puudu kolmikduublist. Ty Lawson lisas 19 punkti ja 10 resultatiivset söötu, 19 punkti jäi ka Wilson Chandleri arvele. Warriorsi parim oli 23 punkti ja 9 lauapalliga Harrison Barnes, Jarrett Jack lisas 20 ja Klay Thompson 19 punkti.

Õhtu teises mängus sai Memphis Grizzlies võõrsil 103:93 jagu Los Angeles Clippersist ja asus seeriat 3:2 juhtima. Võitjate parimana kogus Zach Randolph 25 punkti ja 11 lauapalli, Marc Gasol lisas 21 ja Mike Conley 20 silma. Kodumeeskonda ei päästnud ka Chris Pauli 35 punkti, 6 lauapalli ja 4 korvisöötu, kahekohalise punktisummani jõudis lisaks talle veel vaid 15 punkti kogunud Jamal Crawford. Clippersil jäi puudu Blake Griffini panusest - hüppeliigest väänanud ääremängija viibis platsil 19 minutit ning kogus vaid neli punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles