Sebastien Loeb: Ogieril on MM-tiitel juba käes

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier (vasakul) ja Sebastien Loeb.
Sebastien Ogier (vasakul) ja Sebastien Loeb. Foto: SCANPIX

Üheksakordne autoralli maailmameister Sebastien Loeb avaldas arvamust, et tema nimekaim Sebastien Ogier on juba tänavuse MM-tiitli sisuliselt võitnud.

Volkswagenil kihutav Ogier juhib MM-sarja nelja ralli järel juba 54-punktilise eduga. Loeb on tänavu kaasa teinud vaid kahel rallil ja plaanib osaleda veel kahel, millest esimene on eesootaval nädalavahetusel toimuv Argentina etapp. Ogieri kiirus on Loebile aga sügavat muljet avaldanud, vahendab Autosport.

«Näib, et ta tunneb ennast autos väga hästi. Neil on korralik tervikpakett. Teadsime , et Sebastien on väga kiire, seega pole tema tulemused üllatavad,» iseloomustas Loeb endist meeskonnakaaslast. «Minu meelest on ta sel tasemel, kuhu jõudmist võiski tema puhul eeldada.»

Loebi meelest pole Ogieril tänavu õiget konkurenti. «Ma ei usu, et keegi suudaks teda püüda. Paberil näib, et ta võidab tiitli kiirelt, kuid ka meie oleme kogenud hooaegu, kus õnn ja saatus äkitselt selja keerasid. Volkswagenitel on olnud palju tehnilisi probleeme, nii et seda võib veelgi juhtuda.»

Argentina rallile läheb Loeb ise enda sõnul vastu ettevaatlikult. «Ma pole kaks kuud võistelnud, seega pole mul aimugi, mis kohal ma võiksin avapäeva järel olla. Aga kui kord kiivri pähe tõmbame, oleme koos Danieliga valmis püüdma parimat võimalikku kohta,» viitas ta oma kaardilugejale Daniel Elenale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles