Snuukri MM: Hawkins jõudis poolfinaali, O'Sullivan sellest võidu kaugusel

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barry Hawkins jõudis MMil esmakordselt poolfinaali.
Barry Hawkins jõudis MMil esmakordselt poolfinaali. Foto: SCANPIX

Inglismaal Sheffieldis toimuval snuukri MMil jõudis esimesena poolfinaali Barry Hawkins, alistades veerandfinaalis 13:7 Ding Junhui.

34-aastane Hawkins alustas tänast sessiooni 9:7 eduseisust ega loovutanud hiinlasele ainsatki frame'i. Inglasel oli ka pisut õnne, kui Ding eelviimaseks jäänud 19. frame'is pruunil kuulil eksis ning Hawkinsi enda löödud viimane roosa kuul õnnekombel tee auku leidis. Hawkins jääb nüüd vastast ootama paarist Ricky Walden - Michael White, kus Walden juhib eilse päeva järel 6:2.

Teisel tabelipoolel jätkas Ronnie O'Sullivan ennelõunasel sessioonil sama hoogsalt nagu eile, kui ta asus Stuart Binghami vastu 7:1 juhtima. Ka täna võitis O'Sullivan esimesed neli mängitud frame'i, kuid siis ärkas viimaks ka Bingham ja sessioon lõppes seisul 12:4, mis tähendab, et tiitlikaitsjale O'Sullivanile piisab õhtusel sessioonil poolfinaali pääsuks vaid ühe frame'i võidust.

Teise poolfinalisti selgitavad samal tabelipoolel Judd Trump ja Shaun Muprhy. Kahe sessiooni järel on nende veerandfinaal 8:8 viigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles