Bayern meelitab ka Lewandowski enda ridadesse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowski.
Robert Lewandowski. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpallimeeskond on tulevaks hooajaks enda ridadesse juba palganud Dortmundi Borussia tähtmängija Mario Götze ja suure tõenäosusega võtab sama teekonna ette ka ründetäht Robert Lewandowski.

Bayerni praeguse peatreeneri Jupp Heynckesi agent Enrique Reyes avaldas eelmisel nädalal raadiojaamal Cadena COPE-le, et Lewandowski liitub suvel Bayerniga. Esialgu spekuleeris Briti meedia, et Manchester Unitedil õnnestub poolakas ikkagi endala napsata, kuid nüüdseks on ka nemad lootuse kaotanud, kirjutab The Sun.

Väidetavalt on Lewandowski ja Bayerni vaheline leping vaid vormistamise küsimus ning umbes 30 miljoni euro suuruse hinnasildiga ründaja sõlmib Bayerniga viie aasta pikkuse kontrahti, mille eest ta pistab nädalas taskusse ligi 190 000 eurot.

Seega on võimalik, et 25. mail Wembley staadionil toimuvas Meistrite liiga finaalis jooksevad Dortmundi ridades väljakule kaks mängijat (Lewandowski ja Götze), kes tõmbavad tuleval hooajal selga just finaalivastase särgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles