Mourinho palkamine on Chelsea jaoks odavam kui oli tema vallandamine

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho
Jose Mourinho Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho on suvel suure tõenäosusega liitumas taas Londoni Chelseaga. Mourinho oli Chelsea tüüri juures aastatel 2004 kuni 2007 ja võitis kaks Inglismaa meistritiitlit.

Mourinho leping Realiga kestab 2016. aastani ning Chelsea peab portugallase palkamiseks maksma Madridi klubile üleminekutasuna ligi 15 miljonit eurot, kirjutab Sportsmail.

Samas tasuks meenutada, et 2007. aastal pidi Chelsea omanik Roman Abramovitš portugallasele maksma umbes 21 miljonit, et temast lahti saada. Praeguseks on mehed aga oma erimeelsused ületanud ja Mourinho viitas teisipäeval üsna avalikult, et tema karjäär võib Chelseas jätkuda.

Praeguseks on juba liikvele läinud spekulatsioonid, et milliseid mehi hakkab Mourinho Chelseaga taasliitudes palkama. Üheks esimeseks meheks peaks sellisel juhul olema Reali poolkaitsja Xabi Alonso, kes on Madridis Mourinho üks suuremaid poolehoidjaid. Lisaks on Londoni poole teel ka Madridi Atletico ründeäss Radamel Falcao.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles