Robben: loodetavasti on kolmas finaal meile õnnelik

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arjen Robben
Arjen Robben Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpallimeeskond tagas eile pääsme Meistrite liiga finaali ning see on Saksamaa klubile nüüd kolm finaal viimase nelja aasta jooksul.

Siiski ei ole Bayernil seni kõige paremini läinud, kuna 2010. aastal kaotati Jose Mourinho juhendatud Milano Interile ja mullu jäädi koduväljakul penaltite järel alla Londoni Chelseale.

«Sel korral on meie kindlaks eesmärgiks võita. Oleme teinud suurepärase hooaja ja nüüd on meile vaja 25. mail panna kõigele ilus punkt,» vahendab Reuters eilse avavärava autori Arjen Robbeni sõnu.

«Oleme viimase nelja aasta jooksul kolmandas finaalis ja sel korral on nüüd aeg ka võita. Sellest tuleb suur mäng, kuna Dortmund on näidanud, et nad on hea meeskond,» lisas Robben.

25. mail Wembley staadionil toimuvas finaalis kohtuvad tänavu Saksamaa suurklubid Müncheni Bayern ja Dortmundi Borussia. Meistrite liiga finaalis ei ole varasemalt vastamisi läinud kaks Saksamaa klubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles