Bamba Fall ületas Andrus Renteri 18 aastat püsinud blokirekordi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM11:KORVPALL :TALLINN, EESTI,01MAY13.
Korvpall Saku Suurhallis. G4S Korvpalli Meistriliigas on poolfinaalseeria kolmandas mängus vastamisi BC Kalev/Cramo ja TYCO Rapla. 
ah/Foto ANDRES HAABU/POSTIMEES
TLNPM11:KORVPALL :TALLINN, EESTI,01MAY13. Korvpall Saku Suurhallis. G4S Korvpalli Meistriliigas on poolfinaalseeria kolmandas mängus vastamisi BC Kalev/Cramo ja TYCO Rapla. ah/Foto ANDRES HAABU/POSTIMEES Foto: Andres Haabu / Postimees

Rauno Nurger,, Raido Ringmets, Andre Pärn, Martin Paasoja, Illimar Pilk, Martin Dorbek – just need mehed aitasid kirjutada Eesti korvpalli ajalugu, kui BC Kalev/Cramo kohtus kolmapäeval TYCO Rapla meeskonnaga koduse korvpalli meistriliiga poolfinaalis.

Nimelt nende meeste visked suutis Bamba Fall blokeerida ja viis Eesti liiga rekordi blokeeritud visetes üheksani, vahendab Ajakirja Basketball Facebooki leht.

Senine rekord kuulus Andrus Renteri nimele ja pärines 1995. aasta sügisest, kui KK Tartu alistas Baltika meeskonna. Tol korral blokeeris Renter vastaste visked kaheksal korral: http://www.basket.ee/index.php?mid=13&section=boxscore&gid=1996001030

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles