Vladimir Voskoboinikov: koondises pead endast kõik andma, et ei oleks häbi Eesti ees

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Voskoboinikov (paremal)
Vladimir Voskoboinikov (paremal) Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise ja Nõmme Kalju ründaja Vladimir Voskoboinikov andis soccernet.ee portaalile pika ja põhjaliku intervjuu, kus meenutab värvikaid seiklusi erinevates välisklubides, mida on tema CVsse tänaseks kogunenud tervelt kaheksa tükki - seda nii Belgias, Rootsis, Venemaal, Aserbaidžaanis kui ka Gruusias. Lisaks perioodid kodumaal Levadias ja Kaljus.

Samuti räägib Voskoboinikov, mis tundeid tekitab temas Eesti koondise eest mängimine. «Tuleb kogu aeg peas hoida seda, et klubis sa mängid klubi eest, koondises mängid kogu riigi eest! Sul ei ole varianti kedagi alt vedada. Muidugi sul ei pruugi olla nii hea tase, aga pead kogu aeg endast kõik andma, et ei oleks pärast häbi Eesti ees,» lausub ründaja.

Eksimused jalgpalli suurriikide vastu jäävad Voskoboinikovi aga kauaks painama. «Siiani on meeles Hispaania mäng kodus, kui kaotasime 0:3 ja 15. minutil oli mul üks-üks olukord, kus lõin [Iker] Casillasest mööda, pall puudutas posti, aga ikka läks mööda. Siiamaani on need momendid mul peas. Ma ei saa öelda, et piinavad, aga lihtsalt jäid meelde... Pärast seda ma viskasin oma putsad prügikasti!» kirjeldab ta.

Lisaks räägib koondise peatreener Tarmo Rüütli lõbusalt sellest, kuidas Voskoboinikov kunagi keset rünnakut juukseid sättis, ründaja ise aga meenutab palgapettust Belgias, põlvevigastust ja raskeid aegu Venemaal seoses klubi spordidirektori mõrvaga ning Norra «ragbimeeskonna» juures testimas käimist.

Loe täispikka intervjuud Vladimir Voskoboinikoviga soccernet.ee’st!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles