Brooklyn ja Chicago mängivad seitsmenda mängu, Golden State jõudis teise ringi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry tähistab Golden State'i võitu
Stephen Curry tähistab Golden State'i võitu Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA kolmandaks teise ringi jõudnud meeskonnaks on Golden State Warriors, kes alistas ööl vastu reedet neljandat korda Denveri. Brooklyni ja Chicago vaheline seeria on 3:3 viigis ja vaja läheb seitsmendat mängu.

Läänekonverentsi põhiturniiri kolmandana lõpetanud Denver tunnistas viimati Golden State’i 92:88 paremust. Golden State lõpetas põhiturniiri Denverist tagapool, kuuendana. Viimases mängus oli võitjate resultatiivseim Stephen Curry, kes viskas 22 punkti ja võttis maha kaheksa lauapalli. Kaotajatele tõi Andre Iguodala 24 punkti.

Brooklyn võitis kuuendas mängus Chicagot 95:92 ja põnev seeria on nüüd 3:3 viigis. Brooklyni parimana viskas Deron Williams 17 punkti ja võttis maha 11 lauapalli. Sama palju punkti viskasid veel Joe Johnson ja Brook Lopez. Marcoo Belinelli viskas Chicago kasuks 22 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles