Levadia sai Kuressaare üle raske võidu, Kristal eemaldati

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Levadia peatreener Marko Kristal.
FC Levadia peatreener Marko Kristal. Foto: Peeter Langovits

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel peeti täna kaks kohtumist ja võidurõõmu sai tunda FC Levadia, kes alistas Kadrioru staadionil 2:1 FC Kuressaare. Teises mängus viigistasid Narva Trans ja FC Infonet 1:1.

Kuressaare asus Tallinnas peetud kohtumist 25. minutil Andre Ilvese tabamusest juhtima, kuid 83. minutil viigistas Ingemar Teever seisu ja 87. minutil vormistas lõppseisu Rimo Hunt. Kohtumises jagati kokku ka kaheksa kollast kaarti (kuus Levadiale ja kaks Kuressaarele) ja lisaks eemaldati 89. minutil treeneritepingilt Levadia juhendaja Marko Kristal.

Infoneti ja Transi vahelises kohtumises asus Infonet 26. minutil Vladislav Smirnovi tabamusest juhtima ning 59. minutil suutis Deniss Vnukov penaltist seisu viigistada.

Tabeliseis: 1. FC Levadia 22 punkti/9 mängu, 2. FC Flora 19/8, 3. Nõmme Kalju 19/8, 4. Sillamäe Kalev 12/7, 5. Paide Linnameeskond 9/6, 6. FC Infonet 7/9, 7. Tallinna Kalev 5/7, 8. Tartu Tammeka 4/4, 9. FC Kuressaare 4/7, 10. Narva Trans 2/9.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles