Chicago Bulls jõudis NBAs viimasena avaringist edasi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joakim Noah kerkis Chicago Bullsi võidumängus võtmetegelaseks.
Joakim Noah kerkis Chicago Bullsi võidumängus võtmetegelaseks. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA selgus viimane teise ringi pääseja, kui Chicago Bulls alistas ainsas seitsmemänguliseks veninud seerias 4:3 Brooklyn Netsi.

Otsustava mängu võitis Bulls vastase kodusaalis 99:93. Võidule laoti alus tugeva teise veerandajaga, sest poolajapausile mindi Bullsi 17-punktilises eduseisus, mida Nets enam tagasi mängida ei suutnudki. Vigastuste ja haigustega hädas oleva Bullsi parimaks kerkis vajalikul hetkel Joakim Noah, kes viskas 24 punkti, võttis 14 lauapalli ja blokeeris koguni kuus vastaste viset.

Marco Belinelli lisas samuti 24 punkti. Netsi parim oli Deron Williams 24 punkti, kuue lauapalli ja seitsme korvisööduga. Brook Lopez lisas 21 ja Gerald Wallace 19 punkti. Kodumeeskond tundis puudust Joe Johnsoni panusest - üks meeskonna võtmemängijatest tabas platsilt vaid kaks viset 14st ja lõpetas mängu kuue punktiga. Play-off'i teises ringis kohtub Bulls põhiturniiri parima meeskonna Miami Heatiga.

Teise ringi paarid (mängitakse nelja võiduni):

Idakonverents:

Miami Heat - Chicago Bulls

New York Knicks - Indiana Pacers

Läänekonverents:

Memphis Grizzlies - Oklahoma City Thunder

San Antonio Spurs - Golden State Warriors

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles