Eesti epeemeeskond sai Pariisi MK-etapil 4. koha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Novosjolov.
Nikolai Novosjolov. Foto: Andres Haabu

Eesti epeemeeskond koosseisus Nikolai Novosjolov, Sten Priinits ja Sven Järve jõudis Pariisis peetaval MK-etapil poolfinaali, kuid kaotas seal 34:39 Venetsueelale. Kolmanda koha matšis jäädi 30:40 alla Ungarile ja kokkuvõttes seega tasuks neljas koht. 

Veerandfinaalist Ukrainaga pääseti edasi dramaatilisel moel - kohtunik katkestas viimase matši mõlemapoolse passiivsuse tõttu ja määras vehklemiseks ühe minuti. Loos andis prioriteedi ehk siis võidu viigilise tulemuse korral Eestile. Novosjolov läks kontrarünnakutega ukrainlase Bogdan Nikišini vastu kahe torkega juhtima, kuid sekund enne matši lõppu oli seis viigis 18:18. Ukrainlane ei jõudnud siiski torget enam teha ning võit kuulus Eestile.

Avaringis alistas Eesti 45:39 Kasahstani meeskond ning kaheksandikfinaalis kindlalt 45:31 maailma edetabelis liidrikohta hoidva USA kolmiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles