Rose kahtleb, kas saab Chicagot seerias Miami vastu aidata

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Derrick Rose
Derrick Rose Foto: SCANPIX

Pikalt põlvevigastust ravinud Chicago Bullsi korvpallimeeskonna täht Derrick Rose pole jätkuvalt kindel, millal ta meeskonnale appi saab tulla.

Bulls alistas NBA play-offide avaringis seitsmemänguliseks veninud seerias 4:3 Brooklyn Netsi ning kohtub järgmisena tiitlikaitsja Miami Heatiga. Samas vaevavad mitut Chicago põhimeest vigastused ja haigused ning Rose´i mängimine oleks neile suureks abiks.

Meeskonna fännid on tema naasmisega viivitamist tugevalt kritiseerinud, samas pole klubi talle selles osas survet avaldanud. Kuigi arstid on Rose´ile loa mängimiseks andnud juba mitu kuud tagasi, pole ta veel valmis naasma.

«Inimesed räägivad igasuguseid asju, ent ma ei ole sellega kursis,» kommenteeris Rose tema pihta suunatud kriitikat ESPNi vahendusel. «Ma pole jätkuvalt kindel, millal ma naasen. Pean selleks nii vaimselt kui füüsiliselt 100% valmis olema,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles