Kreek ja Pariisi Volley said Prantsusmaa võrkpallimeistrivõistlustel hõbeda

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek
Ardo Kreek Foto: Fabienne Ponin/volley.ee

Eesti koondislane Ardo Kreek sai Pariisi Volley võrkpallimeeskonna ridades Prantsusmaa meistrivõistlustel hõbemedali, kui ka teises finaalkohtumises jäädi alla Tours VB-le.

Viis päeva tagasi lõppes avamäng Toursi kasuks 3:1, täna võitis Tours kodus 3:0 (17, 17, 22).

Põhiturniiri võitis kindlalt Tours, Pariisi klubi tõusis play-off mängudega teiseks põhiturniiri kuuendalt kohalt. Mõlemad kindlustasid endale finaali jõudes õiguse esindada Prantsusmaad Euroopa Meistrite liigas, maailma tugevaimas klubisarjas.
 
Ardo Kreek tegi täna kaasa vaid kahes esimeses geimis ja lõi seitsmest tõstest punktiks neli (57%), servi ja blokiga punkte ei lisandunud. Meeskonna resultatiivseim oli kümne punktiga (36%) Mikko Oivanen. Meistermeeskonna mängija David Konečny kogus 15 punkti.
 
Kreek naaseb nüüd koju ja liitub Eesti koondise kandidaatidega. Ees on kontrollmängud Rootsi ja Austriaga ning MM-valikturniir (24.-26.05) Rakveres, kus tuleb kokku minna Läti, Valgevene ja Taaaniga.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles