Eesti võimlejad jõudsid MK-sarjas poodiumile

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VK Janika Sunshine'i võistkonna võimlejad Helen Linnok, Liisi Vister, Karmen Kukk, Evelin Mutli, Marlen Miilaste, Maris Pagel, Laura Varblane ja Ilona Aigro.
VK Janika Sunshine'i võistkonna võimlejad Helen Linnok, Liisi Vister, Karmen Kukk, Evelin Mutli, Marlen Miilaste, Maris Pagel, Laura Varblane ja Ilona Aigro. Foto: VK Janika

Iluvõimlemise 2012/2013 MK-sari koosnes täiskasvanute arvestuses neljast osavõistlusest Itaalias, Ungaris, Bulgaarias ja Hispaanias. VK Janika Sunshine oli ainuke Eestit esindav võistkond ja osales kõigil neljal etapil ning lõpetas finaalsarja kokkuvõttes väga kõrge kolmanda kohaga Venemaa võistkonna Madonna ja Soome OVO Team järel.

VK Janika Sunshine treenivad Kristiina Noor, Maire Kamarik ja Maarja Jaanovits. Võistkonnas teevad kaasa Evelin Mutli, Carmen Kukk, Ilona Aigro, Laura Varblane, Marlen Miilaste, Maris Pagel, Liisi Vister ja Helen Linnok, vahendab ERR Sport.

Pikk hooaeg jätkub juunikuus Soomes, kui Lahtis selguvad 2013. aasta maailmameistrid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles