Nädala pärast toimub Eestis Ida-Euroopa suurim maanteerattasündmus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu GP..
Tartu GP.. Foto: Sille Annuk.

Järgmisel reedel saab avapaugu Estonian Cycling Weekend, mis on kasvanud suurimaks maanteerattasündmuseks Ida-Euroopas.


Võistluse peakorraldaja Indrek Kelgu sõnul teeb rattapeo eriliseks fakt, et kolme päeva jooksul leiavad endale midagi nii profiratturid, harrastajad kui lapsed, vahendab rattaprofid.com.


«Kui rattavõistlusi korraldatakse üle Euroopa päris palju, siis nii mitmekülgseid sündmusi suhteliselt vähe,» rääkis Kelk. Tema sõnul tõstis seda esile ka eelmisel aastal Estonian Cycling Weekendi isiklikult vaatamas käinud UCI president Pat McQuaid.

Estonian Cycling Weekend algab reedel, 29. mail Tallinn - Tartu GP-ga, mis viib Ülemiste hotelli eest rajale enam kui 100 profiratturit. 180km distantsi finišijoon asub Tartus, Turu tänaval.

Laupäeval, 30 mail kihutavad profiratturid rajale SEB Tartu GP-le, mis toimub linnatänavatel ja on pealtvaatajatele hästi jälgitav. Kokku sõidetakse Tartus 15 12,5km ringi.

Estonian Cycling Weekendile paneb punkti SEB 28. Tartu Rattaralli, mis viib ühes tippsportlastega Lõuna-Eesti teedel kulgevatele radadele ligi 4000 rattasõpra. Üle tuhande osaleja oodatakse ka Tartu Rattaralli lasteüritustele, mis toimuvad 30. mail.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles