Revanšivõimalus: Kanepi kohtub Madridis taas Suarez Navarroga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi (paremal) ja Carla Suarez Navarro mulluse Estorili turniiri finaali järel.
Kaia Kanepi (paremal) ja Carla Suarez Navarro mulluse Estorili turniiri finaali järel. Foto: SCANPIX

Eesti hetke parim naistennisist Kaia Kanepi (WTA 51.) kohtub Madridi tenniseturniiri teises ringis hispaanlanna Carla Suarez navarroga, kellele ta äsja Estorili turniiri poolfinaalis kaotas.

Kanepi alistas avaringis kahetunnise mängu järel 6:3, 6:7 (6), 6:2 itaallanna Flavia Pennetta, Suarez Navarro sai aga 7:6 (7), 6:2 jagu maailma 9. reketist Samantha Stosurist. Äsjasel Portugali turniiril kaotas Kanepi hispaanlannale poolfinaalis 4:6, 1:6.

24-aastane hispaanlanna Suarez Navarro hoiab värskelt avaldatud uues maailma edetabelis 23. kohta, kuid oli aprilli alguses karjääri parimal 19. kohal. Kanepi on temaga nüüd kohtunud neli korda.

Esmakordselt mindi vastamisi 2009. aastal Wimbledoni turniiri avaringis ning siis võitis hispaanlanna kolmesetilises mängus 4:6, 6:3, 6:3. Kanepi sai magusa revanši kaks aastat hiljem Tallinnas, alistades hispaanlanna võistkondliku Fed Cupi mängus kindlalt 6:3, 6:2.

Põnevaim omavaheline mäng peeti aga mullu Estorili finaalis, kui Kanepi sai Suarez Navarro matšpallidelt raske 3:6, 7:6 (6), 6:4 võidu. Kohtumine kestis tookord koguni 2 tundi ja 37 minutit.

Kanepi ja Suarez Navarro mängu võitja läheb kolmandas ringis vastamisi kas tšehhitari Petra Kvitova (WTA 8.) või slovakitari Daniela Hantuchovaga (WTA 71.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles