Snuukri MM: O'Sullivani edu on finaalis arvatust napim

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan.
Ronnie O'Sullivan. Foto: SCANPIX

Snuukri MMi finaali avapäeva järel hoiab eduseisu suursoosik Ronnie O'Sullivan, juhtides esmakordselt finaalis mängiva Barry Hawkinsi vastu 10:7.

Pühapäevase esimese sessiooni võitis O'Sullivan 5:3, lüües selle käigus ka kaks century't ehk üle sajapunktist breiki. Puhkepausilt naastes demonstreeris Hawkins aga, et on võimeline neljakordse maailmameistriga täiesti võrdselt mängima, lüües matši parima ehk 133-se breigi ja viigistades seisu 7:7-le.

O'Sullivan vastas sellele omakorda kahe century'ga, kuid põnevaimaks osutus õhtu viimane frame seisult 9:7 tiitlikaitsja O'Sullivani kasuks. Mõlemad mehed demonsteerisid lisaks punktide kogumisele ka osavat kaitsemängu ja lõpuks otsustas frame'i must pall seisul 62:62. Hawkins eksis safety löömisel ja O'Sullivan vormistas kindlakäeliselt frame'i võidu, minnes puhkama 10:7 eduseisul.

Maailmameister selgub Sheffieldis Crucible'i teatris Eesti aja järgi täna hilisõhtul. Mängitakse veel kaks kaheksa frame'i pikkust sessiooni, MM-tiitli saavutamiseks tuleb koguda 18 võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles