Imelist MMi tegev Šveitsi hokikoondis alistas ka Tšehhi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šveitsi jäähokikoondis.
Šveitsi jäähokikoondis. Foto: SCANPIX

Soomes ja Rootsis toimuval jäähoki MMil jätkab võidukalt suurüllataja Šveits – kui kahes esimeses voorus seljatati Rootsi ja lisaajal ka Kanada, siis kolmandas voorus alistati 5:2 Tšehhi.

Andres Ambuhl viis šveitslased avakolmandikul arvulisest ülekaalust juhtima ja teisel kolmandikul kasvatas Nino Niederreiter edu, kuid Jiri Hudleri kaks väravat tõid Tšehhi viigini. Viimasel kolmandikul viskasid aga Simon Moser, Simon Bodenmann ja Reto Suri kolm vastuseta väravat, neist viimase tühja võrku. Šveits sai tabelisse kolmanda võidu, tšehhid aga teise kaotuse. Rootsi sai õhtu viimases mängs 2:1 jagu Valgevenest. Rootsil on tabelis kaks võitu ja üks kaotus, Valgevenel üks võit ja kaks kaotust.

H-grupi esmaspäeva pärastlõunases mängus alistas Slovakkia 3:2 Saksamaa, võiduvärava viskas 53. minutil Tomas Zaborsky. Slovakkidel on tabelis kaks võitu ja üks kaotus, Saksamaa on kaotanud kõik kolm mängu. Soome alistas selle grupi teises mängus 3:1 Prantsusmaa. Soomel on kirjas kolm võitu, Prantsusmaal on üks võit ja kaks kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles